Carta

Pizzes Sense Lactosa

No has pogut degustar les nostres pizzes per l’intolerància a la lactosa? Ara a Quo Vadis les pizzes poden ser amb formatge sense lactosa, prova-les i segur que repetiràs.

L’autèntica Pizza italiana

Atreveix-te a degustar les autèntiques especialitats italianes de la nostra pizzeria. El nostre secret és que tots els nostres productes són frescos i de primera qualitat, a més la nostra pizzera donarà el seu toc especial que només els grans mestres italians saben. Quo Vadis compta amb pizzes reconegudes en multitud de premis per la seva qualitat. A la nostra carta tenim les millors pizzes del mercat i al millor preu. Gaudeix de l’experiència

L’importància de la massa

Aquest és un element especialment cuidat en la nostra pizzeria, la nostra increíble barreja de tres farines diferents i el temps perfecte de fermentació, fan de la nostra massa que sigui especial i única, premiada a Itàlia com a millor massa.

Pizzes guanyadores de concursos

Et perdràs l’oprtunitat de provar les millors pizzes? Ara tens l’oportunitat! A la carta hi podràs trobar pizzes que han quedat als primers llocs dels concursos:

1ª Classificada al Campionat Mundial de la Pizza 2005 per Luciano Paseri

3ª Classificada al Giropizzad’Itàlia per Serena Formiglio

1ª Classificada al Campionat Nacional de Ciència i Cultura de la pizza 2005 per Serena Formiglio

5ena Classificada al Giropizza d’Itàlia per Serena Formiglio